Despre mine

 

 

Hei.

Înainte de toate, tind să îți mulțumesc că răsfoiești blogul. Sunt o persoană tare nestatornică și schimb multe la săracul blog. Deci, să nu îți pui semne de întrebare când blogul, va avea “o nouă față”. :))

Sunt absolventă a Facultăți de Litere, din Galați, specializarea română- engleză.

Scriu din pură pasiune. Am început să scriu de prin clasa a4a. Debordam de prea multă imaginație și am zis să îmi încerc norocul pe hârtie. Apoi a urmat curiozitatea mea pentru anime-uri și am început să scriu fan-ficuri. Cu lipsă de modestie, chiar mă pricepeam.

Dar apoi am avut un boom în liceu, și am început să scriu la revista liceului. Articole după articole și am ajuns până a participa la etapa națională la Jurnalism, în Tecuci. Am ajuns locul 4 și am fost tare mândră. Ideea este că m-am dus la concursul ăla din pură curiozitate. M-am distrat și a fost chiar fain.

Să trec peste toată vorbăria. Scriu pe blog de peste vreo 6 ani iar de un an și jumătate scriu pe platforma http://blogalinitiative.ro/ . Spun cu mâna pe inimă că datorită acestei platforme, mi-am cizelat modul de exprimare în scris.

Doar comunicarea este cheia,nu? 😀

 

 

Advertisements