Bucurie Fest

giphyyyy.gifToamna aduce in sufletul fiecăruia nostalgie, frumusețe si planuri marete pentru anul scolar si studențesc. Boboceii acum se aduna sa culeaga roadele aduse de toamna cea aurie. Se dezmortesc si se chinuie sa isi intre in ritm. Sau altii se gandesc sa isi planifice vacanta sau sa faca o incursiune la Oktober Fest. Dar eu le sugerez o alternativa foarte faina, si (tobele, va rog!) autentic romaneasca.

Te-am facut curios?

Ia loc, asaza-te confortabil si lasa-ma sa termin de expus povestea.

Bucurie in Miscare este o alternativa la lancezeala de dupa vara. Lenesule, da, de tine e vorba. 😀

Bucurie în Mișcare este o caravana a sportului si a miscării în comunitate, care are loc pe parcursul anului 2016 în 6 orașe din România. Aflată anul acesta la cea de a V-a editie, caravana a ajuns în aceasta primavara în Galati, Roman si Iasi, iar în această toamna la Petrosani, Târgu Jiu si Slatina.

Eu nu am luat parte la ediția din Galați dar prietenii mei da. Si am zis ca de ce nu, sa fac publicitate și edițiilor ce vor avea loc în Petroșani, Târgu Jiu și Slatina, pentru ca moldovenii sunt niște oameni “ciumegi” .

Evenimentul mult asteptat va avea loc in Slatina, asa ca mi-am invitat toti prietenii de prin zona si nu numai sa arunce un ochi acolo. Iar feedback-ul a fost foarte neasteptat. Culmea, ei stiau de mai demult de acest proiect! :)) They were like: “you are out of date”. :))

De ce sa te miști din locul tău confortabil?

Ca sa nu ajungi GRAS ȘI LENEȘ, ca cei din Anglia! :)) Ce legătură are Anglia? :)) Vad prea multe femei obeze in zona unde stau eu si cred ca am rămas traumatizata.

bucurie_in_miscare_slatinaEvenimentul din Slatina este organizat de Asociația 11even Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina, Direcția pentru Sport și Tineret, Palatul Copiilor si este susținut de Kaufland România si promovează mișcarea și jocurile copilăriei.

Inventivi romanii ăștia! Totodata, evenimentul este și un spațiu de promovare a unor tineri liceeni excepționali care au luat parte sau urmează sa ia parte la programul “Creatori de viitor” (www.creatorideviitor.ro).

Ca sa iti faci o idee agenda festivalului arata cam asa :

Ora 10.00 – Concurs de desene pentru copii

Orele 10.30 – 18.30

  • Caravana “Școala de joacă” (activitati pentru copii între 4-10 ani)
  • Maratonul jocurilor românesti (activitati speciale pentru familie)
  • Competitii sportive diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tennis cu piciorul, tir cu arcul, stafete in saci, etc)
  • Cupa Bucurie în Miscare la mini-fotbal

Orele 11.30 – 18.30

  • Moment special oferit de Palatul Copiilor Slatina
  • Kangoo Jumps oferit de Kangoo Club by Andreea Tudor
  • Demonstratie de zumba oferită de Zumba Fitness Slatina
  • Moment de dans oferit de Sccoala de dans MGV

Ora 19.00

Tombola Bucurie în Miscare (premii – seturi Bucurie in Miscare, un skateboard și o trotinetă)

Daca nu ai fost in Slatina pana acum, ia-ti rucsacul in spate si hai! Thumbs up pentru initiativa si share-uri cat mai multe! O sa fie mai fain aici decat la Oktoberfest! 😀

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s