Flanco și cumpărăturile online


Sunt mare amatoare de shopping online iar abordarea angajaților îmi influențează deseori alegerea de a cumpăra dintr-un magazin (online sau direct ).

Diferența între cele două modalități de cumpărare nu e foarte mare. Cel mai mult se pune problema atunci când trebuie să aproximezi cât de mare este un anumit produs.

Deci care e treaba cu shopping-ul online?

Treaba stă cam așa: multinaționalele care se respectă, investesc foarte mult în oameni și în angajații lor. Rezultatul: angajații se comportă profesional iar cumpărătorii sunt mulțumiți.

Flanco-01Flanco a muncit foarte mult la a îmbunătăți timpul de așteptare în momentul în care cineva îi contactează prin intermediul call center-ului, iar de curând a lansat SUPORT CLIENȚI NON-STOP,serviciul de asistență telefonică gândit pentru a răspunde în cel mai scurt timp întrebărilor clienților săi. La #suportclientinonstop poți să suni oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar un operator va fi mereu disponibil să te ajute cu informațiile de care ai nevoie. Flanco își propune să îți răspundă la apelîn maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor. Spre exemplu, în primele două luni de la implementarea serviciului, majoritatea apelurilor au fost preluate în cel mult 20 de secunde. Dacă apelezi #suportclientinonstop, vei obține informațiile de care ai nevoie despre serviciile și produsele #Flanco, despre plasarea comenzii și procesul de livrare, despre oferte și campanii, soluții de finanțare, plata în rate sau cu cardul, factură și garanție, returul produselor comandate, cardul de fidelitate Mereu Flanco.

tumblr_mlo7lwXPmk1rjyt4go1_500De aceea, am acceptat provocarea celor de la #Flanco, ca să testez viteza de reacție a serviciului de suport clienți.

Din înregistrarea de mai jos se poate observa ca după 28 de secunde mi-a răspuns un operator la ora 19 :14 minute. Mi-a dat explicații ample, chiar și sub presiune, mi-a explicat ce înseamnă cardul Mereu Aproape cât și detalii ce vizează curierul etc.

Concluzia: Mi-a plăcut să văd că cei de la Flanco investesc în angajați preluând modelul de “afară”. Mă duc să îmi cumpăr ceva de acolo dacă tot am intrat în pâine! :))

Advertisements

One thought on “Flanco și cumpărăturile online

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.