Leneșul care merge mult


Eu sunt o leneșă.

Gata, am recunoscut.

Dar îmi place să cred că într-o bună zi o să mă apuc serios de sport.

Meanwhile..

long-walks

 

 

 

Eu merg. Mult. Extraordinar de mult. :))

La job, să fac cumpărături sau o tură de faleză cu o prietenă depănând amintiri, strecurând și câte o bârfă ici colo. Ce? Pun pariu că și tu faci asta din când în când. Am ajuns la concluzia că dacă am face sport la fel de mult pe cât vorbim ar fi teribil.. de sănătos :))

Nu știu dacă mersul pe jos este un sport în sine (deși tind să cred că nu este), pot afirma că fac destulă mișcare dar puțin sport. Am descărcat o dată aplicația Moves, și a fost tare interesant să văd câți kilometri am făcut. Îmi arăta câți pași am făcut, cât am mers cu tramvaiul sau cu busul. Păcat că trebuia de fiecare dată să îl conectez la internet și îmi păpa cam multe date mobile.

Un alt mod de a merge și de a face mișcare sunt rolele. Mulți dintre voi, apelează pe înserate la o tură cu rolele pe faleză, cu bicicleta sau longboard-ul. Dacă ești singur, îți poți pune niște căști mișto precum cele de la Plantronics BackBeat FIT. 1435912192Casti+Plantronics+BackBeat+FIT,+Bluetooth+(Rosu)+aDe ce faine? Pentru că reînvie tehnologia unica de microfon ambiental, o casca orientata spre siguranță atunci când te antrenezi. Microfonul ambiental îți permite sa auzi și ce se întâmpla pe strada în timp ce alergi cu căștile în urechi iar culoarea reflectorizanta permite sa fi văzut în noapte. Husa dedicata fixează bine smartphone-ul pe brat, când te antrenezi.https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=myjQqxfqH9o

Iar dacă ești împreună cu prietenii, și vrei să îți iei rolele cu tine, ar fi indicat să surfezi peste ofertele celor de la evoMag și să îți alegi o pereche zdravănă de role. Eu merg pe role de la vârsta de șase ani și pot să afirm că acum se pune foarte mare accent pe calitate și pe rapiditate. Înainte erau rigide ca și construcție dar acum sunt proiectate în așa fel încât să te poți mișca cât mai ușor.

Mai mult, mai există și varianta 2 în 1. Am găsit o pereche de role  de genul,Patine de Gheata Role Spartan 2 in 1 Eislauf Inliner 2741.  Au roți interschimbabile, deci nu va trebui să mai dai bani ș1430405710Patine+de+Gheata+Role+Spartan+2+in+1+Eislauf+Inliner+2741+Reglabile,+Marime+38-41+(NegruRosu).jpgi pe patine la iarnă (și nu vei mai avea nicio scuză la iarnă sa nu ieși la patinaj 😀 ). Au garanție 24 de luni iar curierul ți le livrează în 3 zile lucrătoare. Eu mi-am comandat laptopul de la ei și nu mi-au făcut probleme cu livrarea. Tot ce îți mai rămâne de făcut este ca tu să te apuci de sport. Eu am fugit la plimbare cu rolele. 🙂 Hai și tu!

Advertisements

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.