Oportunități cu Flanco


 

giphy (1).gifStudenția este o perioadă frumoasă în viața unui tânăr adult.Petreceri,prieteni noi ,examene și peripeții cu profesorii.Unii ar denumi-o plictisitoare,alții cea mai frumoasă perioadă din viața unui om sau alții ar spune că e plină de oportunități dacă știi unde să cauți.Eu spun că e doar plină de oportunități dacă știi unde să te cauți și să nu te plafonezi.

Am prieteni care au plecat cu Erasmus în Cehia,Portugalia sau Belgia.S-au distrat pe cinste și au afirmat că fiecare student ar trebui măcar o dată să aplice pentru Erasmus pentru că au cunoscut oameni noi,culturi diferite și obiceiuri diferite.

Alți prieteni,la Științe Politice,au aplicat la proiecte finanțate de U.E și au bătut țările în lung și în lat .De la Polonia,Cehia,Italia până la Cipru,Turcia etc.Au rămas cu amintiri frumoase și cu promisiunea că se pot întoarce oricând la niște oameni și locuri frumoase.

Ceea ce vreau să zic e că..oportunități sunt doar dacă tu omulețule,îți întinzi antenele și vrei să înveți,să cunoști,să explorezi. 😀

Turneul_Scoala_Flanco_610.jpg

Nu știu dacă anul trecut ai aflat despre inițiativa celor de la Flanco,când au inițiat Școala Flanco,un program de cursuri gratuite pentru tinerii care vor să învețe lucruri noi și utile despre Internet și social media, în primul rând pentru dezvoltarea personală. Vorbim despre cursuri practice și nu de întâlniri motivaționale.Astfel,de pe 21 iunie va începe Turneul Școala Flanco în orașe precum frumoasa Oltenie, în magazinul Flanco din Auchan Craiovita – Str. Severinului,între orele 10.00 – 16.00,în Timișoara la Iulius Mall ,în Cluj-Napoca la Iulius Mall și în Iași în Palas Mall.

Turneul Școala Flanco,îi va aduna pe specialiștii în jurnalism,PR și blogging-Cristina Bazavan,Sorana Savu și Cristian China Birta, ca să povestească despre Content Creation&Storytelling,The Bussines of Blogging și Personal Branding.

Pentru a participa la cursuri trebuie să respecți doi pași importanți:să te grăbești pentru că locurile sunt limitate și să completezi formularul de înscriere.Cursanților li se pregătesc o mulțime de surprize.

Curiosity-Quotes-10Te întrebi de ce să aplici?Pentru că oamenii ăștia pe lângă faptul că sunt niște oameni faini au și multe cunoștințe în domeniul scrisului.Eu,de exemplu,aș vrea să îmi poată împărtăși informații în ceea ce privește scrisul și tehnici de blogging și storytelling.Așa că,am adus argumente solide ca să participi.:D Nu mai sta pe gânduri și profită de oportunitatea aceasta.

 

 

Advertisements

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.