Tehnologia mă bate


zBANAHm.gifAcum că a venit vremea asta frumoasă de primăvară(care de fapt e de vară,fără păcăleală de 1 aprilie),e timpul să facem poze.Iar ca momentul să fie cât mai bine imortalizat,este bine să îți cauți și o imprimantă(indferent dacă e cu hârtie normală sau fotografică).Pe vremea mea,(și da,folosesc și eu replica asta 😀 ),era doar hârtie normală.Asta îmi aduce aminte de prima mea imprimantă.Nu îmi mai aduc aminte modelul,dar îmi aduc aminte că m-am chinuit foarte mult să o instalez.Nu că dacă mi-ai da acum să instalez acum o imprimantă aș fi as!Nici pomeneală! Dacă atunci eram la inceput cu tehnologia,acum sunt cu 10 pași mai în față 🙂 .

OLO-Smartphone-3D-Printer-GIF.gifDupă ce m-am chinuit să o instalez,nu că imprimanta ar fi vrut să coopereze cu mine,am reușit să ajung în momentul în care să o deschid.Mesajul de întâmpinare,setările au fost bune (era chiar culmea să nu!),și a trebuit să dau prima imprimare ca să văd dacă funcționează cartușele.

Am urmat pașii care erau menționați pe cărticica de utilizare,am dat imprimare și am așteptat..și am așteptat și…ce naiba?!?!

Butonul de imprimantă pâlpâia semn că e în funcțiune dar lipsea ceva.Mă uit pe cărticică,mai răscitesc instrucțiunile,mai ajustez imprimanta și la sfârșit împing și foile.

Surpriză!Imprimanta mea în sfârșit a pornit.M-am pus în fund și am început să râd.

“Nenorocita,mi-a făcut felul!Înfrântă în mod barbar de imprimantă.1-0 de data asta!” :))

Prima mea foaie imprimată a fost foaia de încercare ca să văd dacă tușul era uscat.Halal progres! :))

Cei de la http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/ au inițiat o campanie faină.

premii-campanie-canon-blogal-initiative.pngCampania “Canon Cashback plus 3 ani garanție” este valabilă în perioada 01.03.2016 – 30.06.2016. Canon pune la dispoziție o serie de produse pentru care cumpărătorii vor primi înapoi o sumă de bani, plus o garanție extinsă cu o durată de 3 ani. Produsele aflate în promoție aparțin în special gamelor MAXIFY și i-SENSYS, ce conțin echipamente pentru imprimarea, scanarea și managementul documentelor, dedicate în special segmentului de companii mici și mijlocii. Lista produselor aflate în promoție poate fi consultată aic:http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/

Mecanismul campaniei este următorul: după achiziționarea unui produs Canon aflat în promoție, participantul trebuie să acceseze link-ul http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/ să se înregistreze online prin intermediul formularului de pe site și să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii sau a bonului fiscal – pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate, și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line.

Eu zic să dai un search rapid și să vezi despre ce e vorba! 😀Yeah-OK-reaction-gif.gif

Advertisements

2 thoughts on “Tehnologia mă bate

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.