Primăvară oltenească


686c2e30-a97d-0132-452a-0ebc4eccb42fVersurile unui cântec oltenesc te invită la joc :“Frunză verde sălcioară,/Vino, dragă primăvară! /Să mă sui la munte iară/”.Doar ,primăvara înseamnă joc și voie bună,nu?

Probabil ești în starea de tranziție,dintre iarnă și primăvară,și încă nu ai făcut nimic interesant.

Așa că și eu te invit,dar nu la joc ci la..”TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI – STAR TOURS”.Este prima ediție și de aceea îți voi face un tur introductiv.Targul_de_Turism_al_Olteniei

  • UNDE va avea loc?

În cele trei zile,Târgul va fi găzduit în Centrul Multifuncţional (CM) Craiova, o clădire cu spaţii de peste 11.000 de metri pătraţi, comparabilă cu Romexpo, ofera firmelor expozante toate facilitățile necesare, clădirea dispunând de instalații moderne de funcționare, utilaje și echipamente electrice de ultimă generație.Clădirea adăpostește 23 spații destinate birourilor, spații expoziționale, 4 săli de conferință, spații cu destinații diferite pentru buna funcționare a activităților ce se vor desfășura în interiorul clădirii. Circulația vizitatorilor în interiorul clădirii este asigurată de 6 scări și 4 lifturi panoramice, personalul administrativ și clienții folosesc două lifturi cu capacitatea de 8 persoane fiecare, 4 scări secundare și două lifturi de marfă cu o capacitate de 2 tone.

  • CE să vezi?

Ar trebui să fie surpriză dar..hai să îți spun câte ceva.

PODUL INDRAGOSTITILOR :In cadrul Targului de Turism al Olteniei, in incinta Centrului Multifunctional va fi amplasat un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului.

BALON CU AER CALD:In perioada 18-20 martie 2016 vizitatorii Targului de Turism al Olteniei vor putea vedea din balon panorama orasului Craiova. Se vor efectua ridicari pe verticala pana la aproximativ 100 m inaltime.

Sună interesant?Aș vrea să încerc balonul cu aer cald.Sunt tare curioasă. :D.Astea sunt doar câteva lucruri atractive.Restul le descoperi tu! 😀

Pe de altă parte,poți descoperi destinații de vis din țara noastră si strainatate.
Frumusetile din Dolj, Gorj, Valcea, Mehedinti si Olt, îți poți planifica o calatorie în Maramureș, o drumeție în Apuseni, un circuit la Mănăstirile din Moldova sau la cetățile din Transilvania.Reprezentanții agentiilor de turism sau ai Consiliilor Județene îți vor oferi mai multe informații despre destinațiile alese, tradițiile și specificul zonelor.

Vizitatorii au ocazia să se informeze şi să aleagă atât vacanţe care se pliază cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă, către destinaţii binecunoscute şi des agreate de romani, precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi oferte de călătorie în ţări a căror frumuseţe este mai puţin cunoscută precum:Israel, Iordania, Dubai.

Hai că am zis destule! 😀

Pentru mai multe detalii și înscrierea la eveniment,poți accesa următorul link :http://targdeturismoltenia.ro/

Distracție plăcută! 😀

 

 

Advertisements

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.