Ce cauti si ce gasesti

maxresdefaultZiua de 29 februarie,este generata o data la 4 ani.Stii toata povestea,bla bla,cu anul bisect.Daca ai chiulit la ora de geografie,aici ai linkul potrivit,cu detalii foarte amanuntite.

Am auzit o gramada de replici de tip cliseu :”azi va fi o zi speciala!”,”azi isi sarbatoresc ziua de nastere mii de romani nascuti in ziua de 29″ sau “superstitii de an bisect”.Se pare ca noi reusim sa facem din orice,o strategie de marketing.Puteti sa va vindeti si colacul de pe buda?

Am deviat de la subiectul principal.

Oamenii vor multe de la tine.

Sa fii perfect.

Nu exista perfectiune.Cine spune asta,ori minte ori este un ipocrit notoriu.

rs_500x263-150508135355-tumblr_inline_n98n2npGvW1rlpk9cIubita/iubitul,va fi fara cusur pana trece “honeymoon” iar apoi..Incep reprosurile,nervii si situatiile penibile.Putina drama nu deranjeaza pe nimeni.Iti pare rau si promiti ca nu vei mai face.Dar,e doar o minciuna “pana maine”,si apoi pentru “alt maine”si tot asa.

Ai tai te bat la cap,ca esti un lenes si nu faci nimic folositor.”Cand iti gasesti ceva de munca?Cand ai de gand sa faci si tu ceva in viata?”Spui “da”,pui capul in pamant si iti pare rau ca nu ai ajuns la standardele parintilor tai.

Iubita te paraseste,dupa cativa ani de relatie.Esti devastat.Colegii de apartament nu stiu ce e cu tine.O suna pe ea.Ea le spune ca tu esti un capitol incheiat.Iti ineci amarul o luna,doua,trei, in bere,whisky,vin.Te uiti in oglinda,ai burta,ai barba nerasa de…cat timp?Te uiti pe facebook,ea e fericita in bratele altuia.Atat voiai sa vezi.De maine vei fi alt om.Iti pare rau ca nu ai fost tot ce isi dorea ea.pitch-perfect-enough-gif

Fratele tau mai mic,desi e cel mai mare inamic al tau,spune ca tu esti modelul sau in viata.Tu spui ca nu ai facut inca nimic notabil si nu esti tocmai un model demn de urmat.Iti pare rau ca ai lasat viata sa treaca pe langa tine.

Nu ii mai suporti pe vecinii de la 4 care dau la maxim televizorul atunci cand incep stirile de la ora 17 pm.Si apoi,cand te intalnesti cu ei pe scara,iti explica orice risc la care esti expus.Iti pare rau ca oamenii astia au o viata atat de monotona.

De ceva timp iti doresti sa te muti intr-un apartament cu trei camere intr-o zona mai buna.Banii nu iti ajung.Usile ti se inchid in nas.Iti pare rau ca  nu ai profitat cand trebuia de oportunitati.

Iar atunci cand te dezamagesc exact persoanele la care nu te asteptai..Iti mai pare rau?

*Off-topic: Good job,Leonardo.Finally,you got your first Oscar!

giphy

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s