Blog,foaie de scris


Pentru nelamuriri apasati tasta 1.

*beep*

Cand incepi sa iti faci un blog,trebuie sa tii cont de unele aspecte.Pe langa faptul ca e public si oricine poate accesa adresa blogului,aici scrii tot ce iti trece prin cap.De la ce ai mancat,la ce magazin de haine ai fost,cu cine iti petreci timpul pana la ganduri proprii si personale amestecate cu intamplari mai mult sau mai putin fictionale.

Altii fac bani frumosi din blogging.Eu inca nu sunt la stadiul asta.Poate curand.

Aici scriu doar atunci cand am timp si TIMPUL MEU este destul de limitat,pentru ca fac multe lucruri utile pentru cariera si viitorul meu;sau atunci  cand vreau sa imi astern niste ganduri pentru ca,deh,asta este si o forma de relaxare chiar terapie.Ai aici un link ce iti explica mai in amanunt.Asta ca sa stii pentru momentul in care vrei sa iti creezi propriul tau blog.

Cei care iti urmaresc blogul,trebuie sa stie ca,tu iti exprimi punctul de vedere,viziuni sau chiar idei.Constitutia Romaniei iti aproba acest drept.Asta ca sa stii in momentul in care dai de persoane inculte si mediocre,ce nu au ce face in timpul lor liber.

Continutul publicat este viziunea bloggerului.Este normal ca fiecare sa avem unghiuri diferite.Asta ca sa stii ca nu vei ajunge la niciun consens daca cineva este lezat prin postarile tale.

Inainte sa te apuci sa scrii,trebuie sa ai un minim de cunostinte in “ale scrisului”.De fapt,mint,toata lumea se apuca sa scrie despre sex,despre conditia femeii si despre cum sa ai o viata de cuplu extraordinara.
Bullshit ,dar se castiga bine.Intotdeauna subiectele astea prind la publicul iubitor de telenovele siropoase si drama.Drama queens are everywhere.Asta ca sa stii atunci cand te arunci in crearea de articole de genul.

Dupa ce incepi sa publici,apar hateri (n.r persoane carora nu le place ce scrii) si incep sa iti critice lucrarile.Oameni,mentionez,care sunt sub nivelul marii.Nu conteaza ca ai vechime in ale scrisului,experienta sau ca iti sunt apreciate lucrarile de persoane avizate.Asta ca sa stii cum sa procedezi atunci cand ti se cere sa iti stergi nu stiu ce articol,de acum nu stiu cati ani,pentru ca,unii se plictisesc rau acasa.Noroc ca exista “revert to draft”,Saint God!

Dupa ce apar haterii,o sa fii acuzata de incultura si faptul ca pui etichete.De fapt,cand scrii nu pui etichete.Cand scrii iti spui punctul de vedere argumentand cu fapte reale.Daca unora nu le convine,este pur si simplu problema lor.Asta ca sa stii atunci cand te vei lovi de astfel de cazuri.

Partea buna la hateri,e faptul ca iti fac vizualizari.Nu e problema.Un om  cult ar sti sa ia un articol ca atare,indiferent de ce este spus,mai ales daca nu se mentioneaza numele acolo.Sunt personaje generalizate mai mult sau mai putin.Asta ca sa stii atunci cand ti se vor reprosa lucruri de genul.

Nu in ultimul rand,tu,ca si blogger incepator,tine la autenticitatea articolelor tale.Nimeni si nimic nu iti poate interzice ce sa scrii.Oamenii sunt campioni la olimpiada de dat cu parerea nu la lucruri serioase,cu substanta.

Acestea fiind spuse,scrie cu sufletul lovind cu ratiune.

Advertisements

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.