Văzute şi nevăzute

“Acordă-ţi credit!”mi-a spus.

Cam aşa am avut o discuţie asezonată cu un duş rece.
Nu ştiu dacă şi voi aveţi problema timpului.Şi nu ştiu câţi conştientizaţi cât de efemer este.
Eu uit de mine şi de multe ori îmi arunc aceleaşi cărţi şi caiete deşi..habar nu am ce am în ele.De multe ori pornesc pur şi simplu la facultate şi pe parcurs îmi aranjez sarcinile zilnice.Un haos total ,ar spune unii.Daar,in acel haos,bineînţeles că eu găsesc o ordine.Culmea..

Seara când plec spre casă sunt foarte atentă la oamenii din bus.De regulă poartă discuţii banale,surprinzător de ordinare precum “În seara asta ce mai facem de mâncare?” sau “Ieşim cu x sau z să jucăm nişte jocuri video şi să bem nişte bere?”.

Sau liceeni care povestesc zgomotos cum “au jucat mima si retardatul de Andrei nu a ştiut că blonda mima o scorpie,că doar mima o femeie care se comporta ca o nebună”.De regulă,îmi cam sparg timpanele,şi nu mă înţeleg cu cei cu care vorbesc la telefon.Sunt întrebată dacă plouă.La care eu “nu mamă,sunt doar nişte puşti care ţipă aici!”….Iar apoi bineînţeles că primesc nişte priviri ironice din partea lor.

Apoi,nelipsitele băbuţe care..îşi povestesc una alteia ce a mai croşetat dar nu înainte să nu observ că au unghiile date cu roşu asortate cu aceleaşi buze sângerii.

Dacă îmi intorc privirea,observ tinerii îndrăgostiţi ce se privesc languros gen “ce ţi-aş face dacă nu am fi într-un loc public!”.Oameni buni,să ştiiiiiţi că nu suntem orbi,chestia asta languroasă devine palpabilă datorită vouă.Dar nu sunt răutăcioasă căci ne mai trebuie şi puţină dragoste într-o lume seacă şi dependentă incurabil de Facebook.

Dar dacă îmi arunc privirea pe geam,observ cruda realitate.Cupluri ce stau în aceeaşi maşină care nici nu îşi zâmbesc şi nici nu îşi vorbesc.Pur şi simplu..stau încruntaţi,îngânduraţi.Încerc să nu mă holbez dar nu imi iese..La ce se gândesc oare?Problemele ne acaparează atât de mult încât uităm să..simţim,să fim fericiţi.

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s