Aventura din spatele dozatorului


   

  Uit sa beau apa…la mine nu se aplica “ca trebuie sa bei un litru de apa pe zi”.:)) Daca beau 0,50 l pe zi,am batut un record chiar…..
..iar sora mea este la fel.Are 7 ani si are o personalitate puternica si..preia multe ticuri de la mine..Si va spun de ce..
       Cam pe la jumatatea lunii august,am iesit la cumparaturi cu mama mea si sora mea,de asemenea.Am de dimineata ,ca sa nu ne prinda soarele puternic, in cautarea camasii pentru clasa intai.Asta da,aventura cu peripetii! :))
       Am strabatut cam jumatatea de oras..ba nu era modelul ok,ba materialul nu era bun sau era pur si simplu ordinara…O pauza binemeritata a fost cand am savurat o inghetata la cornet si am ajuns sa avem “mustati” de la inghetata…si sora mea care “Bubule,nu mai vreau inghetata asta,da-mi-o pe a ta!”..
Doar aveam in ambele maini inghetate si servetele ca sa sterg “dalmatianul” proaspat aparut dupa jumatate de inghetata savurata.
“Dupa lupte seculare ce au durat 30 de ani”,am reusit sa fac schimbul fara accidente si sa imi readuc sora din dalmatianul din pete de inghetata.:))
         Desi plecasem la cumparaturi pentru sora mea,am luat ba niste cizme,ba niste pantofi sau chiar niste balerini..si a trebuit sa ne reincarcam ..soldul.Asa ca a trebuit sa ne orientam spre o banca…doar la 10 minute de mers..
        Stii,in momentul ala s-a aplicat una din legile lui Murphy:)) Ca atunci aveam nevoie de bani destul de repede….si a trebuit sa ne asezam la o coada de vreo 10 persoane…Eu si sora me,ne-am asezat pe scaune,fii atent,scaune din alea “pe care,Bubule,ne putem invarti” :)).Primele 7 minute au fost chicoteli pe baza scaunelor deoarece sora mea,bine si eu,ne invarteam ..sau incercam,ca deh,eram intr-o institutie publica.
        Dupa epuizarea resurselor(intr-un tarziu!),aveam nevoie de apa.Cei de la banca,aveau apa de la Fantana.Eu am vazut dozatorul,m-am dus si mi-am luat apa..am savurat-o pana la locul in care stateam si sora mea a vrut mai mult.Amuzant a fost atunci cand,i-am aratat surorii mele cum se foloseste ca mai apoi sa ma intrebe daca “poate sa isi puna si in sticla,ca tot este atat” :))

Advertisements

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.