Seriously,altul????


    Cei de la https://www.computerblog.ro/ au lansat provocarea de a povesti despre primul telefon pe care l-am avut…aveti de unde sa alegeti si sa va amuzati! :))


    Cu lipsa de modestie,am fost un copil privilegiat in ceea ce priveste telefoanele:))Eu stateam la o distanta considerabila de scoala si parintii mei trebuiau sa tina intr-un fel legatura cu mine.Si astfel,a trebuit sa am telefon.Am avut primul abonament cu “20 de minute nationale incluse”,iti dai seama?? :))

   Astfel,tatal meu,fiind un perfectionist din fire,schimba telefoanele ca pe sosete…si telefoanele pe care le schimba,well ajungeau la mine! Asa ca am avut de la “vestita caramida” Nokia,Sagem cu tonul “Copacabana”,Siemens cu infrarosu,Motorola roz cu clapita :)) pana la mult iubitul Sony Ericson cu “saniuta” mov.Am iubit telefonul ala..Serios,nu mai stiu modelul daaar telefonul ala l-am avut vreo patru ani!
Sfarsitul si l-a gasit intr-o zi friguroasa de sfarsit de noiembrie,cand imi luam paltonul pe mine.”Din greseala”,l-am facut sa zboare de pe banca cu maneca paltonului.Si astfel a ajuns bucati bucatele…In ziua aia plecasera colegii mei,eu am ramas in urma si nu am avut la cine sa apelez.Noroc de oamenii draguti de la chioscurile de ziare ca m-au ajutat….sa ii sun pe ai mei.Am incercat sa il lipesc cu scotch….sa il pun in “Recovery mode”.Nicio sansa.Si astfel am ajuns la un Alcatel cu clapita careeeee…avea MP3!!!Eram atat de mandra de el atunci ca puteam asculta …4 melodii la el! Dar erau melodii ,ce naiba??? M-am bucurat de el….pana am descoperit ca la optiunea de “equalizer”…poti sa reglezi in asa fel incat,sa se auda si mai tare…cu riscul sa spargi difuzorul telefonului….asta am aflat dupa…ce am spart difuzorul telefonului:))
  Am umblat cu telefonul pe modul “silent”,luni bune,pana sa ajung la un Alcatel One Touch Hello Kitty.L-am primit de Craciun..THE BEST PRESENT EVER!!…pana cand sora mea mai mica,l-a pus deasupra veiozei si a aprins-o ..si bateria a inceput sa se prajeasca…si in cautarea mea avida de muzica… am bagat virusi in el.Se intepa la fiecare minut al vietii mele..Asta timp de doi ani…Si oamenii inca ma intrebau daca “e telefonul surorii tale mai mici?”:)) Shoot me please!
    Si in ultima instanta,din primul meu salariu(acum 2 ani si jumatate),mi-am luat un Samsung Galaxy S2 plus.Eram overprotective in primele luni.Surorii mele mai mici nu ii permiteam sa umble cu el decat in preajma mea…prima data cand l-am scapat pe jos..ma durea pe mine stomacul.Acum ca Gily,cainele meu l-a ros in partea dreapta si nu mai merge touchscreenul,ma simt paralizata.:))
   

Advertisements

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.