Joaca de-a..sanatatea!

Recunosc,imi este frica de DOCTORI,SPITALE,ANALIZE.
Urasc sa ajung la spital dar pe deasupra urasc sa iau pastile,paradoxal nu?:))

Cand eram mica am fost alergica la piept de pui,si Spitalul de copii,era des frecventat de mine.Ma saturasem deja de regim si interdictii.Cred ca de acolo am ramas cu sechele!Dupa aceea au inceput sa urmeze,muscaturile de caini(nu va speriati,sunt doar doua in total) care s-au finalizat cu 12 ate si cicatrici si vesnica intrebare “dar de unde ai asta?”:))

De atunci,ma tin departe de medici..imi e frica de ei..brr.Well,daca stau bine sa ma gandesc,ultima data am fost la doctor..in clasa a10a..cand m-am dus la dentist.Cosmarul cosmarurilor!!!Adica..nu e de ajuns ca medici imi fac sa “imi stea sangele”,am ajuns si la dentist!

Ce-i drept,medicul dentist la care ma duceam,era o tipa de treaba si blanda..Mama Naura a fost cea care m-a inzestrat cu o dantura “draguta”.Astfel ca dupa o saptamana,in care am vrut sa imi repar o masea,am ajuns la urgente in Braila,cu o masea umflata cat Casa Poporului si cu posibilitatea de a fi operata ca sa mi se scoata infectia de la masea.

Dar,printr-un “noroc”,ca altfel nu pot sa il numesc,am ajuns in cabinetul unui doctor,din cadrul Spitalului din Braila,si mi-a fost scoasa maseaua in stil traditional..Sa va mai zic ca avea inclusiv ustensile din toamna anului 1990?

Dar asta e sistemul deificitar cu care suntem obisnuiti..cel de stat.Cateodata,gresim,si nu apelam la serviciul privat care acorda mai multa atentie pacientilor si unde seriozitatea si profesionalismul sunt prioritare.Intr-adevar..trebuie sa alocam o suma mai maricica pentru a avea parte de asta dar….
…(ca o mica paranteza)problema asta,m-a dus cu gandul la un prieten foarte bun,care acum 3 ani a avut cu bunica lui.Ea avea probleme cu inima si a ajuns cu ea la spital,din cauza ca ii venise rau.Dar nu inainte ca el sa astepte o ora sa vina ambulanta(AMBULANTA,va vine sa credeeti????).Ca mai apoi sa ajunga la spital,si acolo sa astepte inca vreo doua ore,desi bunicii lui ii era foarte rau,desi o stabilizasera cat de cat in ambulanta…Omul acela a trecut prin clipe de iad,crezand ca bunica lui se va stinge acolo..Spre norocul lui..nu s-a intamplat asta..

Ce vreau eu sa zic e ca,trebuie sa acordam mai multa atentie sanatatii noastre..De accea trebuie sa investim dar trebuie sa ii alegem si pe cei mai buni..

De aceea,cei de la CORSEZE MEDICAL GROUP au lansat un pachet de servicii medicale la domiciliu, puse la dispozitia clientilor prin intermediul celui mai mare serviciu de ambulanță privată din România, SCORSEZE AMBULANTA PRIVATA . Pentru ca SCORSEZE MEDICAL GROUP este de părere că sănătatea și confortul trebuie să fie prioritare indiferent de vârstă, ofera in pachetul despre care vorbeam solicitari de urgenta, consultații medicale, recoltare de probe pentru analize si sfaturi medicale telefonice, toate acestea non stop. Ei vin în ajutorul celor care nu au timp sau nu vor să stea la cozi pentru o consultație sau pentru câteva analize.

Linkul lor este la dispozitia voastra si nu va feriti sa il folositi.Sanatatea voastra e la un clic distanta!
http://www.scorsezemedical.ro/

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s