Viata unui titirez

Bun,un titirez nu are viata scurta,pentru ca se invarte si se agita,si face multe lucruri.
Asa sunt si eu.

Ziua mea ,incepe de dimineata,mai exact de la 06:45.Azi am incercat sa pun alarma la 6 jumatate.Neah,slabe sanse!
Reluand,ziua mea se incepe cu un atipit de 15 minute si apoi intru in panica,ca de ce “nu m-am trezit mai devreme?”Serios,cum pot sa imi pun intrebarea aia,la ora 7 fara dimineata?
Apoi,incep sa ma adun…dar inainte de toate..ajung afara unde Gilly,cainele meu incepe sa sara si sa imi spuna un “buna dimineata!”,in caineasca si Nemo,motanelul meu se gudura si se uita cu ochisorii lui si imi cere de mancare.
Totul se continua cu o infuzie de ceai de menta si in acelasi timp incerc sa ma trezesc,spalandu-ma pe dinti si pe fata.Totul este cronometrat..pentru ca in timp ce ma spal pe dinti,incepe sa bolboroseasca fierbatorul ce anunta ca “trebuie sa iti faci mai repede ceaiul ala,ca trebuie sa pleeeci”!
Fug repede in camera si in trecere,adun un tricou de pe spatarul unui scaun si un pantalon de pe celalalt,iau un rimel si un creion..si le catapultez in baie.Restul e cancan! :))
…dupa un “yum” sugestiv si o burtica fericita,plec la munca.

De meserie sunt librar,iar dimineata incepe lenes la munca.Sunt zile si zile dar de regula oamenii vin dupa 10 sa caute carti..si apoi incepe distractia..”Doamna,aveti cartea asta?”,sau “Am lista asta cu carti si as vrea sa mi le gasiti!” si lista poate continua.
Cel mai urat este atunci cand cartile trebuie rearanjate si sunt teancuri ce asteapta cuminti,sa fie puse la locul lor sau returnate furnizorilor.Si culmea este atunci cand,vine un val de clienti si vor cate un lucru diferit..ba o factura fiscala,ba un ordin de plata sau chiar comenzi inestimabile..
Dupa ce se termina intreaga “distractie”,vine o binemeritata pauza ce inseamna plecatul ..acasaaa…teoretic.
Dar si aici incepe o adevarata aventura pentru ca..pana sa ajung acasa..trebuie facute cumparaturile ce..necesita si ele atentie si seriozitate maxima….****dupa 60 minute****

...cum spuneam,cumparaturile necesita multa atentie:))

Iar restul..este drumul de intoarcere..ce dureaza cam 30 minute cel mult..pentru ca stau la 12 de kilometri de Galati.Cel mai agonizant este atunci cand,sunt 30 + grade si eu trebuie sa merg prin soare dar..mai am noroc atunci cand mai gasesc un vecin binevoitor sa ma ia si pe mine..daca nu,ma chinui prin agonizanta Sahara aka drumul spre casa.Lungimea drumului este masurat in melodii,cate ascult la casti..de regula variaza intre 4 si 6 melodii.:))
De aceea,intotdeauna folosesc Rexona pentru ca ma ajuta in vara asta torida.
Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
• Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.
• Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

***dupa 5 melodii ascultate***


Am ajuns in sfarsit,gata,imi ajunge pe ziua de azi.
   Maine o iau de la capat,titirezul nu se mai invarte!


Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s