Miscarea face bine


Cea mai mare ora de sport!

“Eram mici pioni intr-o strategie bine pusa la punct!”

Vremea de afara,m-a dus cu gandul la timpul in care,”vacanta de vara” era rezervata bunicilor.Nu exista an in care,eu cat si verii mei,sa nu stam “macar” trei saptamani la ei.

Eu,cat si ei,am trait fara tehnologie,si atunci cand ne plictiseam,strangeam toti copiii vecinilor( ca doar na,eram pusti si nu stateam locului!) si luam toate jocurile la rand.”Hoţii şi vardiştii” era printre preferatul tuturor pentru ca ne antrena agilitatea si spiritul de echipa.

Fiecare se implica intru totul.Eram niste pioni in strategii de atac bine insemnate(..in nisip cu betele de pe strada:))

Adrenalina,sentimentul ala ca “noi vom castiga!” sau “regrupati-va!” si “chiar daca ne-am certat acum suntem in aceeasi echipa!”,este de neuitat!
Copilaria mea a fost frumoasa cu miscare multa!
Iar cand am crescut,am avut doua tentative de practicare a sportului:atletismul si handbalul.

” Cand alergam simteam libertate!”

Primul a fost si este prima mea dragoste,pentru ca atunci cand alergi,simti LIBERTATE,ca si cum te-ai descatusa de tot si toate.Lasi totul in urma si ..fugi..dar spre victorie ,nu din lasitate!
Antrenamentele dimineata,ma istoveau..si incalzirea ce consta in realizarea de trei ture de alergare a Stadionului Dunarea (n.r. Galati),m-a facut sa nu mai continui..plus trezitul dimineata (da,stiu,am fost o lenesa..eram copil si asa gandeam atunci).

“Am fost cam lenesa”

Am facut 4 luni atletism si apoi m-am apucat intr-un timp foarte scurt de handbal.
Mi-a placut la nebunie si sportul asta.Totul a pornit de la scoala,cand faceam ora de sport si profesorul ne impartea in doua categorii:baietii jucau fotbal si fetele handbal.
Astfel,am jucat pe pozitia de extrema dreapta si ca in final sa imi gasesc chemarea:portar.Am ajuns sa joc in meciurile oficiale cu echipe locale si ca mai apoi la sfarsit de an scolar sa ajung sa joc impotriva profesorilor.Ah,dupa ce am aparat o lovitura a unei profesoare de sport,mi-am scrantit mana…A meritat orice durere! :)) ah,ce amintiri!!


Iar acum..fac mai multa miscare decat am facut pana acum!Merg foarte mult,de la facultate la locul de munca..apoi daca ma mai intalnesc si cu prietenii..ajung seara acasa si imi dau seama ca ziua mea a fost plina si ca ma dor picioarele! Iar a doua zi o iau de la capat,dar nu regret,oricat de tare m-ar durea cateodata picioarele!

De aceea,va invit cu mare drag la  Cea mai mare ora de sport de sâmbătă, 11 iuliedin Braşov, Piaţa Sfatului,sa faceti miscare si de ce nu,sa ramaneti cu amintiri frumoase,si sa le asterneti pe hartie! 🙂


Pentru  informatii suplimentare,puteti consulta linkul urmator: http://miscareafacebine.ro/2015/07/01/cea-mai-mare-ora-de-sport-brasov-va-asteapta-pe-11-iulie-in-piata-sfatului/

Mult spor si succes!!
Advertisements

One thought on “Miscarea face bine

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.