Ganduri catre fosta


26.06.2015Buna,

Nu ne cunoasteam,sau pur si simplu ne stim din “auzite”.

Nu imi place sa judec oamenii,de aceea am pretentia ca nici ei sa nu ma judece pe mine.

Sunt genul de persoana care asculta,o persoana de incredere.Imi place sa stiu ca persoanele stau de vorba cu mine pentru ca sunt capabila sa le dau un sfat si sa le inspir incredere.

Din nefericire ,pentru amandoua,suntem doua firi total diferite..si din nefericire ,ne tot intersectam.Saptamana aceasta ne-am tot vazut,tu fiind ,de fiecare data cu alti tipi si manifestandu-te fata de ei…daca ii schimbi ca pe sosete,asta nu iti da niciun avantaj…doar o “faima” nedorita..iar orasul este foarte mic..peste vreo 4-5 ani vei vrea sa ai o relatie stabila si nu vei reusi..pentru ca prin natura caracterului tau..nu ai realizat (inca) ce este o relatie.

O relatie este cand imparti cu persoana de langa tine si bune si rele..cand va sprijiniti si aveti incredere reciproca..si nu in ultimul rand cand te dedici , trup si suflet…Din pacate , notiunile astea le stii vag..cand te vei dumiri , va fi cam tarziu. .asa ca incepe sa deschizi ochii..pentru ca deja ai pierdut o persoana ideala..El nu isi da seama inca , ca persoanele chiar nu se schimba..ci doar mascheaza defectele foarte usor, o buna perioada de timp, ca mai apoi sa revina la ,”vechile obiceiuri”.Nu am nimic cu tine , nici nu te cunosc..decat indirect..si asta nu imi da dreptul sa iti tin vreo prelegere..

Nu imi plac oamenii care joacă teatru..teatrul ieftin , crede-ma nu mai este in voga..invata sa respecti relatiile si pe oamenii implicati in ele..pentru ca vei ajunge si tu , in postura “actualei peste care se baga fosta”..crede-ma ca “roata se-ntoarce”..
Nu inteleg de ce iti place sa te joci cu sentimentule si slabiciunile oamenilor…care este rostul? Daca ai vrut sa iti faci ambitia , ti-a reusit destul de bine..dar nu tu ai fost cea care si-a facu griji cand el avea febra si statea in pat….si nu tu , ai plecat pe ploaie sa ii cumperi pastile pentru raceala…Tu doar erai “tipa de la celalalt capat al firului” , care savura spectacolul..

Sa stii ca roscatul nu se mai poartă. .este bine sa inveti sa iesi din multime , sa nu fii ca turma..Este bine sa ai principii si sa stii sa te descurci in viata pentru ca…atunci cand te vei lovi cu capul de realitate , vei realiza ca nu totul este atat de roz pe cat pare..

Invata sa fii independenta si nu trai pe principiul ca “vei gasi un barbat plin cu bani “pe care il vei ameti si   va avea grija sa nu iti lipseasca nimic. Te anunţ că viata e parsiva si nesigura..nu stii niciodată ce iti rezerva viitorul..Poate ca intr-adevar , vei avea o viata usor dobandita si nu vei avea mustrări de constiinta..Tu esti propriul tau stapan.

Sa stii ca si C. , rar vei mai gasi..te rog , nu te mai juca cu el..Daca il iubeai intr-adevar , nu te afisai intr-o saptamana cu 3 persoane diferite , tinandu-te de mana si sarutandu-te.Sa inteleg ca atunci cand vorbesti prin mesaje cu el si esti cu un altul , ii spui ca esti la plimbare cu o prietena? Serios, nu ai mustrari de constiinta?

Pentru moment, sunt de ajuns gandurile mele..eu m-am retras de mult din cursa asta..

Sincer, imi pare rau ca am pierdut. .am crezut ca am toate atuurile ca sa pot invinge..dar anii si obisnuinta si-au spus cuvantul…C. a fost intotdeauna un om special pentru mine..un om pe care l-am iubit..cu toata fiinta mea..dar..unele povesti nu sunt demne de finaluri fericite.

Cu urari de bine ,
N.

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s