aventură · blog · cautari · citeste · confruntarea generațiilor · copilărie · corazon · cuplu · Galați · inedit · Love · lovelife

Voi,bărbaţii…


Voi,bărbaţii,ştiţi să iubiţi dar nu prea.

Cum?Dacă sunteţi dezamăgiţi în dragoste,regula asta se aplică la general.Nu mai există fete bune ci doar..cum spunea un “critic neavizat de pe o reţea de socializare”, fete ce caută doar atenţii materiale..şi nu mai ştiu ce e dragostea.

Hai serios!Dacă nu mai scriam nici eu,care sunt o ghinionistă experimentată în ale dragostei,clar puteam fi de acord cu părerea omului,dar aşa încă mai păstrez speranţa,pentru că şi eu la un moment dat,am fost aşa,frustrată de propria situaţie emoţională.

Voi,bărbaţii,vă îndrăgostiţi instant şi vă ataşaţi foarte mult de ea.Nu mai vedeţi pe alticineva,decat pe ea.Un “vorbim mai tîrziu” spus sec,conversaţii fără emoticoane sau “că nu am chef să vorbim”,deja e un mare semn de panică.Vă gîndiţi numai la prostii că totul este legat de persoana voastră..Şi mai spuneaţi că noi exagerăm.

Voi, bărbaţii, credeţi că definiţia “pauzei” este despărţirea neoficială şi întâlnitul cu altele.Oh,o abordare greşită..serios, şi noi ar trebui să ne aruncăm în braţele primului tip pe care îl întâlnim?

Voi,bărbaţii,sunteţi mai curioşi decît noi!!! 120%!!! “Cu cine vorbeşti?Îl cunosc?”Aveţi tendinţa să vă rupeţi şi gîtul cînd vă chinuiţi să prindeţi denumirea destinatarului.Sunteţi drăguţi şi amuzanţi în acelaşi timp!:))

Voi,bărbaţii,sunteţi mai bîrfitori ca noi!”Ieşitul la o ţigară” sau “Mă văd cu un prieten pe care nu l-am văzut de nu ştiu cît timp”,este bîrfă curată.Vă place să analizaţi toate aspectele..:)) Şi “întrunirea ” se termină dupa 2 ore ..:))

Voi,bărbaţii,afirmaţi că nu vă place să mergeţi la cumpărături cu noi..dar cînd e vorba de voi..e alta treabă..Pînă vă găsiţi ceva care să fie pe gustul vostru,este mult de umblat..

Voi,bărbaţii,nu distingeţi mai multe nuanţe ale unei culori..Rozul este roz..nu corai,roz heliotrop,roz încarnat,roz magenta etc..Voi aveţi un sistem simplu de eşalonare:roz,mov,roşu..etc

Voi,bărbaţii,vă comportaţi de multe ori ca nişte copii..şi faceţi fără să vreţi să sufere persoana iubită.Dacă ea face o glumă şi tu nu o înţelegi te superi;dacă trece un an de relaţie ,tu nu eşti deloc atent şi nu îi zici nici măcar un “La mulţi ani,iubito!”-şi ea plange la duş pentru că nu vrea să te deranjeze;sau dacă ea te prinde vorbind pe chat cu o tipă random în care sunt întrebări de genul “Ce îţi place la un băiat?”,tot tu te superi pentru că ţi-a violat întimitatea.Tipule,pe bune,tu cum te-ai fi simţit dacă prietena ta făcea la fel?

Voi,bărbaţii,adoraţi “acţiunea”.Dacă ar fi după voi…aţi începe un maraton..

Voi,bărbaţii,sunteţi foarte timizi.Dacă vă ia o tipă “mai tare “,deja vă fîstîciţi şi vă dă eroare..

Voi,bărbaţii,adoraţi să fiţi alintaţi şi să alintaţi.De multe ori,exageraţi cu asta..

Voi,bărbaţii,sunteţi foarte posesivi şi geloşi.Dacă un amic,o tachinează pe ea,deja spune-ţi că vi s-a subminat autoritatea..Ah,cît greşiţi aici..Chiar dacă spune-ţi că vă veţi schimba,să fim serioşi…asta niciodată nu va putea fi schimbată.

Voi,bărbaţii,sunteţi orgolioşi..aspectul ăsta este discutabil..dacă mai mult sau mai puţin ca noi..Aveţi tendinţa,că dacă vă calcă cineva pe coadă,sa îl adăugaţi la lista de “block” de pe reţeaua de socializare şi să treacă ani,pînă cînd lăsaţi garda jos.

Voi,bărbaţii,rareori vă călcaţi pe mîndrie..
Voi,bărbaţii,nu puteţi rămîne “just friends” cu o tipă.Nu suportaţi această expresie!!Este ca şi cum aţi fi puşi să tăiaţi ..”brăduţul”..şi să îl îngropaţi în spatele casei şi să aşteptaţi ca la primăvară să crească un alt “brăduţ”.
Voi,bărbaţii,cică nu citiţi bloguri de genul,pentru că…sunteţi emasculaţi…dar de fapt,vă place,pentru că vă regăsiţi în unele rînduri..

Nu mai continui,pentru că mai am de explorat.

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.