That’s why..

Salutare!!
Se pare ca mi-a fost dor sa postez.In loc sa-mi mai repet pentru simularile de la limba romana eu am aterizat pe aici si va mai impartasesc putin din gandurile mele.

Este bine sa fii perfect?Eu zic ca nu.Cred ca imperfectiunile fac oamenii speciali.Este bine sa incerci sa-i multumesti pe toti?Normal ca nu.De asta nu trebuie sa te prefaci sau sa incerci sa lingusesti.
Eu una sunt genul care da prin gropi din cauza ca-mi expun punctul de vedere sus si tare fara menajemente.Si sunt unele situatii cand incerc sa”maschez”adevarul si atunci gresesc al naibii de tare.Si culmea de nu mi-ar pasa ar fi mult mai bine,m-ar ajuta si in viitorul mult apropiat.Dar nu pot..si imi pasa..si ma doare..
Cred ca atunci cand am fost procreata s-au amestecat niste gene care nu trebuiau.
Hilar..dar nu am ce-i face!:))

Hmm..mi-as dori sa pot sa zic si eu:”Gata,de maine vreau sa ma schimb!”(cum este in trend mai nou..dar nu pot!”).Stiu ca nu exista nu pot,nu vreau,nu stiu..dar la mine se aplica faza cu “nu pot”.Trust me!I’m a little bit weird!:)))
Sau as vrea sa experimentez cum este sa traiesti intr-o “lume” total a indiferentei,unde nu ma poate atinge nimic,unde nu pot fi ranita in niciun fel…
Desi daca ma gandesc bine,eu sunt la 180 de grade.Intr-o lume a visatorilor,a naivilor..a persoanei care crede intr-o persoana neconditionat..Asta nu este bine,trust me!:-w
In ultima perioada am incercat sa pun in practica sa fiu indiferenta sau sa nu mai spun ce ma deranjeaza pe fata.Am rezistat 2 saptamani iar dupa am inceput sa spun fiecarei persoane ce ma deranjeaza.A fost un masacru..:-s Believe me!
Sau cei care isi propun sa se schimbe mascheaza ce ii caracterizeaza ca persoana,calitatile ce ii fac frumosi si aduc in prim plan defecte ce nu ii caracterizeaza.. OAMENI BUNI,SCHIMBAREA NU ESTE TOTUL!DACA VRETI SA VA SCHIMBATI NU O LUATI IN PARTEA OPUSA,NU ASCUNDETI LUCRURILE CE VA DEFINESC!

Altceva..a da..nu o sa va vina sa credeti ce am descoperit la sfarsitul anului trecut..ei bine nici mie..
Am descoperit ce inseamna “dragostea fara forma”.Ei bine cred ca stiam ce inseamna mai demult dar abia acum pot sa o definesc…

Vedeti..cu timpul incep si eu sa ma maturizez desi o fosta colega de a mea care mi-a fost cea mai buna prietena in clasele 5-8 mi-a spus ca pentru mine timpul inca sta pe loc…

Pana alta data…
Astept reactii…

2 comments

Add Yours

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s