To the bus station

Salutare tuturor!!!
Nu stiu daca aveti obiceiul de a merge cu autobuzul,poate ca nu suportati aglomeratia sau faptul ca vara sunt niste mirosuri “suspecte”,dar acest articol este despre ce intalnesc zi de zi in autobuz.Mie imi place sa merg cu autobuzul si cu tramvaiul,si profit de fiecare data cand pot.Nu ma intrebati de ce..pur si simplu:)
Mie imi plac acum diminetile acestea de vara timpurie,care sunt cat de cat racoroase.De regula,sunt destul de putini oameni in autobuz,pentru ca deh,la 7:30 nu sunt decat elevi sau parinti care isi duc copii la scoala.Nimic neobisnuit.Dar lumina dulce a diminetii,fetele zambitoare ale copiilor plus muzica de fundal contureaza o atmosfera pe care o ador.Este linistitoare…credeti-ma pe cuvant.Si din cauza asta ,cand ajung la scoala nu mai am niciun chef.Vreau doar sa ma plimb.Colega mea de banca este in aceeasi situatie cu mine,iar cand ma mai aude..i piere si mai tare cheful de scoala.:))
Dar,partea frumoasa vine dupa-amiaza.Ei,cum partea frumoasa…exceptand faptul ca este foarte cald,acum sunt mai multe persoane ce..isi destainuie peripetiile din ziua respectiva.Si daca mai ai si un auz destul de bun,te mira ce poti sa asculti in drumul tau spre casa.De regula,in autobuz,sunt multi dar multi batranei ce isi spun oful dar mai sunt si specimene(foarte multe) care spun destule “chestiii”..si de ras dar si de facut cruce..si daca te mai bufneste rasul…(cum mi se intampla:)).In fine,de regula,adolescentii sunt cei care scot numai chestii de genu’ “copiii spun lucruri trasnite”.De exemplu,un grup de baieti,in care un baiat avea parul foarte cret.Si face unul dintre ei:”Hei,catel cu parul cret,haide sa-ti dau un os!:))Si exemplele pot continua:))
Iar cu tramvaiul…cred ca se trage de la faptul ca atunci cand eram mica,ma plimbam cu tramvaiul…cred:D
Iar acum,traditia se transmite mai departe pentru ca si surorii mele ii place sa se plimbe cu ambele mijloace de transport,mai ales cand composteaza biletul.:))
Voi ce spuneti,am dreptate?:)

4 comments

Add Yours
  1. Anne

    Bai ,sincer eu fac naveta la liceu. Adia 5 zile pe saptamana ,aproximativ doua ore pe zi dus-intors de mers cu autobuzul. E poate cea mai urata parte a zilei. La mine e mult pra cald , prea multe mirosuri ,si nu neaparat urate ci combinatii de parfumuri diferite precum si galagia ! O urasc. Bine poate ca dimineata e altfel ,eu invat dupa amiaza. Adica plec cu autobuzul de 12 iar la intoarcere cu cel de 7. E al naibii de obositor!!

    Like

  2. lettersfromlaunna

    I travel about 45 minutes on the bus each way to work, I don't mind normally, it is my time to blog on my blackberry and listen to my most favorite songs. The odors do affect me sometimes but that is life 🙂

    Like

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s