Outloud

Salutare tuturor!
Dupa multe incercari(esuate) adaug(in sfarsit) un nou articol dintr-o scurta serie.Daca nu gresesc,ultimul(articol) a fost despre prima zi de liceu de clasa a 11 a(bine..despre revederea cu colegii de liceu.)
Dar acum o sa detaliez dupa aproape (am spus APROAPE) 2 luni de liceu.Hmm…
Sa incepem cu inceputul.Materiile de anul acesta sunt mai putine dar se repeta in fiecare zi(de exemplu:engleza de marti pana vineri sau geografie/istorie timp de 3 zile consecutiv):((
Dar nu conteaza,caci viata de licean include mai mult de atat.Prietenii,evenimentele la care participi sau proiectele din care faci parte iti  acopera o buna bucata din timp(spre dezamagirea mea!):((
In fine,nu este numai atat.
Mai este si partea de LOVE.Se spune ca nu trebuie sa treci prin liceu fara a te indragosti(macar odata:X)!
Daca nu esti atent,poti sa “cazi” in plasa aceasta.Stiu cupluri care rezista de ceva vreme(de exemplu:1 an,11 luni sau 5 luni) cu povesti interesante(de exemplu: cuplul A. si A. cu dragoste la prima vedere).Nu-i asa ca este frumos?
Ca o paranteza (uriasa):))sunt genul “dreamer” asa ca imi palce sa ascult povesti.Mi se par niste evenimente pe care le intalnesti rar.Nu-i asa ca am dreptate?
Dar,revenind,vi s-a intamplat vreodata sa va placa de un El sau o Ea si sa nu vi se acorde nici macar o sansa?Mi se pare frustrant  si totodata nedrept.Nu se pun etichete din cate stiu…dar fie!
Stiu ca o “chestie” din asta mi-a stricat un intreg weekend…si primisem cel mai frumos compliment care suna asa:”Hei,tu esti fata cu numele de frumos!”
Dar na…fiecare cu preferintele lui.
Sfat:Sa nu incercati asa ceva ca nu este frumos.Si totusi..tot “mi-as rupe gatul” uitandu-ma dupa acea persoana:)):)).DA stiu…sunt imposibila.Cred ca imi plac cazurile pierdute!
Pana data viitoare,astept comentariile voastre.

                                            

Lasă-ți amprenta aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s